Frisyr för kommande filminspelning

Leave a comment

Jag har inte klippt mig sen ett år tillbaka minst. Utan bara låtit det gro och växa fritt, utan schampoo, utan balsam. Bara med Aleppotvål. Det har gett sina fina sviter. Alltså det har blivit nån form av hockeyfrilla med längre fram och längre bak och kortare vid öronen. Nån som vill haka på den nya trenden?

före klippning

Jag har inte funderat så mycket på det, men i helgen ska det spelas in film med mig där jag håller yogapass för olika situationer och det kanske var i sin ordning att bara rycka upp frisyren lite. Det var ju rätt svårt att göra nåt av. Men det gick ändå att styra upp. Pjuh. Här med lite slingor i håret… och det ser inte ut som så mycket mer. Önskar ni kunde se den snygga hockeyfrillan i nacken på första bilden. Så om ni undrar – Ja det är mer än bara styling från frisör….

resultat klippning