Kurser & Yoga

Jag driver  yogastudion YogaShala i Sundsvall. Alla dagar i veckan är det full aktivitet. Jag och lärarna håller kurser & yoga inom hatha-, yin-, vinyasa- och hip hop yoga.Vissa av kurserna sker på rullande basis medan andra dyker upp då och då. De kurser jag håller just nu i Sundsvall hittar ni nedan. Vanligtvis är varje tillfälle en- och en halv timme lång. Om ni är intresserade av att hyra mig för ett event, möhippa eller något liknande så ska det nog gå att ordna. Skriv en rad eller slå mig en signal.

therese lögdahl kurser

Kurser jag håller

smärta_smärthanteringSmärt- och stresshantering
Stress och smärta kan vara tufft att leva med. Därför har vi på Yoga Shala satt ihop en kurs i att lära sig hantera livets citroner. Med kursen vill vi att du ska få verktyg till att slappna av, känna inåt, finna ro i det som sker och lära dig hantera komlicerade och jobbiga situationer på ett medvetet sätt. Vi vill öka acceptansen till den egna smärtan, sorgen eller stressen.

gravidyoga-therese-lögdahlGravidyoga
Gravidyoga är en kurs på 8 veckor där vi går igenom övningar i yogan som kan hjälpa dig att finna välbeffinannde under graviditeten och verktyg för att hantera din förlossning.Övningarna är öppnande, frigörande och smärtlindrande. Du stärker ditt psyke och ditt fokus samt ger kroppen de bästa förutsättningarna till att hantera situationen under och efter en förlossning.

mammayogaMammayoga
Du har precis blivit mamma och nu vill du hitta tilbaka till din kropp. Yoga är ett bra redskap att använda när man vill komma i form och bygga upp sin kropp efter graviditet och förlossning. Yoga är också bra att ta till när du behöver koppla av och hitta ett lugn. Vi går försiktigt fram, meningen är att du ska stärkas upp inifrån, så vi lägger mycket krut på stärkande bäckenbottenträning.

7a45f439d85f4535a2e7a36120725a7f.jpg_400Företagsyoga
I de flesta jobb idag använder vi oss av monotona rörelser. Vi sitter mycket och har en framåtlutande hållning. Vi kanske står, men det hjälper inte. Därför är det många som tycker yoga kan vara bra för att skapa cirkulation i axlar och nacke, minska stelheten i höfter samt stärka bålen för att inte ländryggen ska ta stryk. Yoga is the key!