Retreats

Hush – there is more in life than rush

Ta ett avbrott från vardagen och unna dig sig själv en välförtjänt tripp för lugn och glädje. På mina retreats bjuds du på en inre resa i självuppbyggnad med hjälp av yoga, meditation och gruppövningar. Dessutom kommer kroppen må bra av att äta ren mat, utan tillsatser med så mycket godsaker som möjligt. Varje dag får du njuta av goda bruncher och härliga middagar. I en lugn atmosfär med underbara dofter kommer du låta alla dina sinnen att utvecklas.

Kolla in mina kommande retreat här:
– Sågverket 27:e-30:e augusti

yoga retreat

Yoga – hitta din inre kraft

De uråldriga positionerna i yogan hjälper dig att fysiskt må bättre. Stela nackar, axlar, höfter och onda ryggar, leder och muskler kan få sig en ordentlig resa och successivt stabiliseras samt mjukas upp. Andning är ett av våra viktigaste redskap och yogans intensivaste verktyg för att finna lugn, minska smärta och stress. Vi kommer att lära oss vad olika andningstekniker tekniker är bra för, hur det funkar och vad du bör göra när. Ja, jag vill helt enkelt ge dig verktyg så att du bättre kan använda ditt andetag i vardagen.

Meditation – stilla ditt sinne

Meditation är ett fantastiskt redskap för närvaro, relationer, arbete och välmående. Att meditera och få det att bli en del av vardagen kan vara svårt, men med små enkla knep blir det enkelt. Det är dessutom något du behöver om du känner dig ledsen, förvirrad, utmattad, stressad eller har någon form av smärta i kroppen.

Gruppövningar – njutningsfull tillväxt

Under trygga former får du pröva nya sätt att se på dig själv och dina handlingar. Tillsammans skapar vi möjligheter att utforska våra sinnen och bli medveten om hur vi påverkar och påverkas av andra människor. I gruppen får du en tillåtande miljö att pröva nya vägar och andra sätt att handla. Du kommer att vara med på en resa som är helt otrolig.food_retreat

 

En dag med mig kan se ut såhär!

Varje morgon inleds med meditation, andning och skön yoga följd av en stadig frukost. Därefter är det dags för förmiddagens inspirerande workshop. Här handlar det om övningar och samtal som ger näring till själen.

 Efter att ha fyllt kropp och själ med ny energi är det dags för en god lunch. Vi äter en vegetarisk måltid kompletterad med sallad och raw food-dessert. Efter det är det dags för eftermiddagsworkshop.

Du kommer sedan få njuta av egentid och reflektion. Kanke ta en tur i skogen, vid vattnet eller varför inte en tupplur i gräset?

 Senare på eftermiddagen har vi ett vitaliserande yogapass för både kropp och själ. Självklart inkluderar vi pranayma och meditation samt en lång skön avslappning.

Därefter är det dags för aftonens soppa med hembakat bröd och ost. När maten lagt sig avslutas dagen med en kvällsaktivitet, meditation, musik och värme. Låt solen få värma dig medan vi njuter av nya upptäckter inom oss och släpper det gamla. Be here now.

retreat_therese_lögdahl