Projektet “Yoga i Tanto” i tidningen Södermalmsnytt!

Leave a comment

yoga_i_tanto

Jag har haft en proppfull vecka och påsk kan man säga. Det började med besök i Stockholm för intervju och foto som resulterade i detta reportage som finns i Södermalmsnytt nu. I tidningsform på Stockholms gator men också på tidningens hemsida för er som inte befinner er i Stockholm. Det ska bli jättekul att köra igång i juli.

För er som är intresserade av att yoga med mig i Stockholm så kan jag meddela att det kommer mer info under fliken yoga här på sidan snart. Dagarna är ännu inte spikade och sen beror det ju lite på väder också, så det måste hållas lite öppet. Jag hoppas på många fina dagar i juli och många härliga själar som vill yoga! Kom ihåg att det inte spelar någon roll om du är nybörjare eller har testat innan!

Efter det for jag upp till Ånge igen och sedan till Sundsvall där jag och Bob hämtade bil och drog till Örebro. Sedan blev det en sväng till Stockholm igen på nån timme och sedan tillbaka till Sundsvall och vidare mot Ånge. Man kan inte tro att jag förespråkar minskad stress. Men det gör jag. Körde djupandning hela vägen 😉

Kram