Workshop

Personlig utveckling är att kunna känna upphetsning över vad du gör och kunna stå upp för dig själv, även under de stunder i livet då det är som svårast. Under mina workshops kommer du att lära känna dig själv på ett nytt sätt och hitta sätt att hantera dina motgångar med nya verktyg. Vi har tre olika workshops och tidsomfånget är mellan en halv-, en hel och två dagar. Självklart kan vi anpassa upplägg och tid efter era önskemål.

bild 2
Personlig utveckling

Vi vill alla göra något utvecklande med våra liv, men hur kommer vi igång? I det här workshopen kommer vi att titta på en rad olika verktyg för att driva igång vår utveckling och tillsammans med andra reflektera över oss själva och våra val här i livet. Efter workshopen kommer du att få en bättre förståelse för vem du är och i vilken riktning du vill röra dig i mot framtiden.

 

workshop_sunStresshantering – må bra i din vardag

I dagens stressade samhälle kan många av oss lida av en långvarig mer dold psykiskt stress som kan skapa problem i för oss framtiden. Gränsen för vad en person tål är individuell, men alla kan lära sig att hantera stress bättre.

I den här workshopen reflekterar vi över när, var och hur stressen uppkommer, samt observera de kroppsliga reaktioner som sker. Det finns fler saker vi kan göra för att inte ta in stress och i den här workshopen lär du dig att bättre hantera de utmaningar du möter.

smärta_therese lögdahlSmärthantering – att leva även då det gör ont

Kronisk smärta är något som är hemskt svårt att leva med, men en krass verklighet för många av oss. Hur tusan gör vi för att lära oss leva med den? Många av oss kommer aldrig att bli smärtfria, men genom att acceptera den utan att ge efter får vi ett verktyg för att vi själva ska kunna ta ansvar över våra liv och själva kunna välja hur vi vill leva. I den här workshopen lär vi oss att med små verktyg kring vår inställning hantera vår smärta utan att den behöver ta så stor plats i våra liv.

andningsworkshopAndningens grund – finns rätt och fel?

Att andas är naturligt för oss och därför också något som vi ofta tar för givet. Vi pratar om andetaget i sin kontext och hur ett spänt andetag påverkar sömn, idrottsprestationer, smärtsensationer, astma, blodtryck, viktnedgång och andningens samband med stress. Vi gör andningsövningar och även en lägre meditation med andning i fokus. Men eftersom det är en workshop kan vindarna bära vart du vill – när du ställer frågor. Jag gör dessa workshops över hela norden och du kan läsa mer på Yoga Shala!

 

I alla workshops ingår:
– Teoridel
– Yoga & meditation
– Avslappningsövningar
– Introduktion till meditation
– Individuella- och gruppbaserade övningar